LMTB De Doorzetters Hechtel

Beste Doorzetters en Doorzetsters,

 

Inventis biedt ons dit jaar opnieuw de mogelijkheid om met onze fietsclub mee te werken op Pukkelpop om zo onze clubkas te spijzen. Pukkelpop gaat dit jaar door op 16, 17, 18 en 19 augustus.

Naar aanleiding van enkele incidenten in voorgaande edities heeft ons bestuur besloten om enkel nog samen te werken met ingeschreven leden van de club (en eventueel hun partner), en niet meer met derden dus. Op die manier hopen we iets meer 'controle' te hebben op onze medewerkers want we willen de samenwerking met Inventis niet in het gedrang brengen, dit betekent immers een belangrijke inkomst voor onze club.

Dit betekent ook dat er enkele plaatsen vrij komen.

Men vraagt om minimum 2 maar liefst 3 posten te werken als vrijwilliger. Je krijgt gratis toegang tot het festival de dag dat je werkt, een gratis maaltijd in het medewerkersrestaurant en een aantal drankbonnen voor op de festivalweide. Bovendien kan je tijdens je shift steeds genieten van gratis frisdrank, soep, boterhamen, vers fruit enz. Indien je 3 posten werkt, krijg je 4 dagen toegang tot het festival.

Gelieve ten laatste 30 april een mail te sturen met je gegevens en eventueel die van je partner: naam - voornaam - gsm nr - e-mailadres naar Wout.

Je voorkeuren van wanneer je liefst wil werken kan je achteraf nog doorgeven aan de medewerker van Inventis die instaat voor het opmaken van de planning. Wij hebben GEEN inspraak in het verdelen van de posten.

Ook indien je vorig jaar hebt meegewerkt, gelieve via mail even te laten weten of je dit jaar opnieuw van de partij bent.

 

wout.ketelbuters@gmail.com