Rij-examen:

Wie van ons zou een nieuw rij-examen durven afleggen?

We zullen alleszins geen 50 op 50 halen denken we.

Maar wie op deze vraag ( klik hier) een goed antwoord haalt, heeft alleszins een zeer brede kennis van de wegcodes.Ik ben met mijn nieuw fietske tegen ne boom gereden.

Maar heb toch mijn drinkbuske kunnen redden…

 

 


Moppenafdeling1) Dat de site regelmatig bekeken wordt, doet ons enorm veel deugd. We krijgen zelfs tegenwoordig de vraag om

bepaalde ideeën, ideologieën en allerhande nuttige tips te willen publiceren.

Zo ook afgelopen zondag, van ene zekere J.V.:

zo ziet hij zijn fietsplezier, of met zijn woorden: "Waarom fietsen beter zijn dan vrouwen"2) Vier doorzetters zijn na de rit van afgelopen zondag ne koffie aan't drinken op het terras bij Jos en klagen erover dat het toch zo moeilijk is om van hun vrouw te mogen gaan fietsen.

 

-De eerste doorzetter zegt: "Ach, het is elke keer moeilijker. Deze keer moest ik mijn vrouw  beloven dat ik volgend weekend maar liefst alle kamers in het huis zal schilderen.


-De tweede zegt: "Dat is nog niets, ik moest mijn vrouw beloven dat ik de put zou  graven voor de aanleg van een zwembad..."


-De derde doorzetter: "Jullie zijn er echt nog alle twee goedkoop vanaf gekomen! Ik moest  mijn vrouw beloven dat ik een keuken zou maken voor haar vol met speciale kasten, op maat gemaakt.."


-De vierde heeft nog niets gezegd. "Wat heb jij dan moeten doen om vandaag met ons te mogen komen fietsen?" wordt hem gevraagd. 

Hij antwoordt: " Jullie zijn toch niet echt snugger hoor. Ik heb niets moeten beloven, gewoon slim zijn...".

"Hoe dat zo?" willen de andere 3 weten.


"Wel, ik heb gewoon de wekker gezet op 6u30. Toen die afliep, drukte ik het alarm uit, gaf mijn vrouw een knuffel en zei: "fietsen, of sex?" en zij zei: "Doe maar een warme trui aan.."

 

 

2) Een wielertoerist gaat samen met vrouw naar de therapeut...


Ze zijn 23 jaar getrouwd.

De sleur en de 'mot' zitten erin en ze gaan te langen leste naar een relatietherapeut.......


Als de therapeut vraagt wat het probleem is, steekt de vrouw een tirade af: ze somt alle mogelijke problemen en ergernissen op die zich in al die jaren huwelijk hebben opgestapeld. En ze ratelt maar door en door... !!

Plots staat de therapeut op, zonder iets te zeggen........

Hij loopt om zijn bureau heen, rukt de dame de kleren van het lijf, slaat zijn armen om haar heen en bedrijft passioneel de liefde met haar !


De vrouw - haar mond eindelijk gesnoerd - ligt nadien stilletjes nahijgend in een volledig bevredigde roes op het bureau.


De therapeut draait zich dan naar de man en zegt : 'Dát is wat uw vrouw nodig heeft, minstens 3 keer per week... !!'


De man denkt even na, krabt zich achter z'n oor en antwoordt :

“Tja...'s maandag's en 's woensdags kan ik haar wel brengen, ... maar op dinsdag, donderdag en vrijdag moet ik gaan fietsen...! "3) Een nonnetje heeft na lang wikken en wegen eindelijk een vibrator aangeschaft en is dermate opgewonden dat zij het ding onmiddellijk wil uitproberen.

Na de batterijen te hebben aangebracht zegt ze tegen haar speeltje:

" Ge moet zo niet bibberen, 't is voor mij ook de eerste keer!!!"De fiets door de jaren heen.

Een leuke tijdslijn van de fiets. Klik hier